Rezumat PPC Hot Seat, 10 iunie 2013, Club Control

Scris la 11 iunie 2013

Share Button

Luni, pe 10 iunie 2013, în Club Control, a avut loc prima editie PPC Hot Seat, un eveniment dedicat exclusiv marketingului de tip pay-per-click, organizat de Asociatia SEMRo si Lumea SEO PPC.

PPC Hot Seat a adus fata in fata trei specialisti în PPC, Dragos Smeu, Ionut Munteanu si Marius Lazarescu, si alti trei clienti din industrii diferite, care au participat cu campanii Google AdWords propuse drept studii de caz pentru a fi discutate la eveniment.

Astfel, aplicand principiul „hot seat-ului”, specialistii au discutat rand pe rand despre campaniile clientilor fiecaruia si au oferit sfaturi punctuale de optimizare a costurilor si a conversiilor. Participantii au fost activi, punand multe intrebari si luand notite cu constiinciozitate.

Rezumand, principalele sfaturi oferite s-au referit la:

  • importanța conectării contului de Google Analytics cu cel de AdWords
  • testarea anunturilor si optimizarea lor prin folosirea insertiilor dinamice, a extensiilor de anunt si includerea diacriticelor, a beneficiilor, precum si a unui call to action in scopul cresterii CTR-ului si scaderii CPC-ului
  • crearea listei de cuvinte-cheie, gruparea lor eficienta in grupuri si folosirea tipurilor de potrivire (match types)
  • importanta folosirii cuvintelor-cheie negative
  • importanta campaniilor de retargeting
  • cum sa testezi performanta campaniilor si cand sa iei decizia de a opri anumite ad group-uri, cuvinte-cheie sau anunturi

Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi la PPC Hot Seat si, nu in ultimul rand, multumim celor care au facut posibil acest eveniment: Club Control, Webdigital si Today’s.

 

DSC_6784
DSC_6771
DSC_6769
DSC_6759
DSC_6741
DSC_6721
DSC_6693

Toate imaginile de la eveniment:

Share Button

No Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *