"Chameleon is an extremely versatile theme with a myriad of options and styles"

Aliquam venenatis enim in mi iaculis in tempor lectus tempor et convallis erat pellentesque

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania

studiul-semro-center

20 de Euro Doar 10 Euro pana la 31 octombrie 2013!

Cu un simplu SMS* descarci studiul imediat!

descarca-studiul-mic

logo-03 este o asociatie de search engine marketing ce apara interesele comune ale specialistilor din domeniul marketingului online. Asociatia isi propune sa fie un “hub” specializat pentru resurse de SEM la nivel național, sa ofere credibilitate si un grad suplimentar de certificare profesionala freelancerilor si companiilor specializate din Romania si sa contribuie la dezvoltarea profesionala a membrilor sai.
logo-500x500-jpgEvenimentul Lumea SEO PPC este un eveniment marca SEMRo care presupune o serie de intalniri lunare pe teme din pay-per-click si optimizarea pentru motoarele de cautare. Evenimentul are ca scop partajarea de informatii si networking-ul. Gasesti calendarul intalnirilor din anul 2013 aici.
blog-icon-black-300Pe blog-ul SEMRo gasesti informatii despre intalnirile lunare si activitatile asociatiei, evenimentele de profil din Romania, precum si alte noutati din domeniul SEM.

Despre noi

!logo-01

Despre SEMRo

 • Asociatia SEMRo este un partener strategic ce apara interesele comune ale specialistilor de marketing online in motoare de cautare si ale celor din marketingul online in regim “plata pe click” (PPC).
 • Asociatia are caracter profesional, fara scop lucrativ, este neguvernamentala, apolitica, autonoma si isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
 • Asociatia se poate afilia sau asocia cu alte asociatii, in conformitate cu hotararile Adunarii Generale. De asemenea, Asociatia poate infiinta filiale proprii ce vor fi inregistrate in conformitate cu legislatia romana in materie.
 • Asociatia SEMRo isi propune sa adune la un loc specialisti in SEM din Romania (membri actuali: Marius Lazarescu, Ionut Munteanu, Daniel Ene, Marian Malahin, Sorin Guleac,  Cosmin Negrescu, Radu Marcusu, Bogdan Aron, Cristian Ignat, Elisabeta Grosanu – vezi pagina de membri);

Misiune

Misiunea noastra consta in crearea unei largi retele de profesionisti in domeniu, care sa comunice in mod transparent si reglementat.

In contextul evolutiei accentuate a pietei autohtone de SEM, Asociatia SEMro  isi propune sa se pozitioneze ca un partener strategic al agentiilor,companiilor si freelancerilor, care isi desfasoara activitatea in domeniu, prin initierea unor proiecte de reglementare si educare, dar totodata si de crestere a industriei.

Una dintre cele mai semnificative initiative SEMro, se desfasoara la nivelul strategiilor de comunicare:

 • facilitarea proceselor de comunicare dintre clienti si companii;
 • cresterea nivelului general de incredere in domeniu;
 • oferirea unui plus de credibilitate agentiilor.

Obiective

Board of Directors

Meet the members of the Board of Directors of:

 • Presedinte: Marius Lazarescu (contact).
 • Vice-presedinte: Ionut Munteanu (contact).

Doi la suta

Pentru cei care au venituri din salarii:

230-form
Formularul este optional, ne ajuti insa pe noi.

Pentru cei cu venituri din alte surse:

 • Activitati independente;
 • Cedarea folosintei bunurilor mobile si imobile, realizate in calitate de proprietar, uzufructuar sau alt detinator legal;
 • Activitati agricole pentru care venitul net se stabileste in sistem real;
 • Castiguri rezultate din transferul dreptului de proprietate asupra titlurilor de valoare;
 • Castiguri din operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen, pe baza de contract.

Persoanele care au realizat asemenea venituri sunt oricum obligate sa depuna Declaratia 200, chiar daca nu doresc redirectionarea celor 2% din impozit.

dec-200

Unde depui formularul?

Formularele completate trebuie depuse direct la registratura organului fiscal, sau poate fi trimisa prin posta prin scrisoare recomandata, de catre contribuabil.
TERMEN LIMITĂ: Pentru anul fiscal 2016, termenul limita de depunere este: finalul lunii mai 2017.

adrese-administratii-financiare-romania

doi-suta

 

Legea 571/2003: Persoanele fizice pot sa directioneze catre 2% din impozitul pe venit platit de ei (care ar ajunge, altfel, la bugetul statului).

 • Acest lucru se poate realiza foarte simplu, prin completarea unui formular standard.
 • Redirectionarea este gratuita, adica nu duce la nici o cheltuiala suplimentara pentru persoana care completeaza formularul respectiv.
 • Formularul este optional si poate fi completat de orice persoana fizica care obtine venituri din salarii si asimilate acestora.
 • Rezultatul este virarea, in contul organizatiei dvs. nonprofit sau unitate de cult, a unei sume reprezentand pana la 2% din impozitul anual platit pentru salariul persoanei respective.
 • Suma care va revine nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie, ci este o parte a bugetului de stat care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre sectorul neguvernamental.
 • Indiferent daca va veti hotari sa directionati 2% pentru noi sau pentru un alt ONG, noi va multumim pentru gest.
 • De ce ati ajuta?
  • Nu va costa nimic!
  • Decideti cum doresti  sa fie cheltuita o parte din impozitul catre stat!
  • Ajutati industria de SEM in Romania.
 • Datele asociatiei:
  • Asociatia SEMRO
  • CIF 27586530
  • RO48BTRL04101205U53716XX

Cum se completeaza celelalte campuri din formular?

Formularul trebuie completat in 2 exemplare (unul pentru organul fiscal si unul pentru persoana in cauza).

 • completarea Formularului 230 – Contribuabilul isi scrie datele de identificare la punctul I, bifeaza casuta corespunzatoare la punctul II, scrie suma care revine redirectionarii (daca nu se cunoaste, ea va fi ulterior calculata de catre organul fiscal), apoi noteaza datele organizatiei; la punctul III se lasa necompletat; formularul trebuie semnat si datat de catre persoana fizica in cauza.
 • completarea Declaratiei 200 se face asemanator la punctul III.
 • Nota: Declaratia se refera la impozitul platit in anul fiscal anterior, in cazul de fata 2015. Trebuie completat „2015” la an.
 • Nota: Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Lasati necompletat.

Model completare:

completare-230

Microsoft Word - anexa2instructiuni200.doc

completare-200

(sursa »)

Multi Media Bar

Previous
Completeaza si tu chestionarul SEMRo pe 2014! SEMRo implementeaza Studiul industriei SEM din Romania pe 2013-2014

Anul trecut, Asociatia SEMRo a implementat pentru prima data in Romania un proiect de anvergura nationala, care a reprezentat o cercetare amanuntita asupra pietei de online marketing din tara noastra. Proiectul a avut un real succes: Au ales sa participe 91 agentii si 160 clienti; Am creat o baza de date de 300 persoane, care s-au inscris sa primeasca studiul si informatii despre SEMRo prin newsletter-ele periodice; Toti participantii la studiu l-au primit gratuit, in format electronic; Atat cele mai importante agentii din domeniu cat si clientii participanti descriu cat de importanta a...

Sedinta de lucru SEMRo (2015.02.20, Trattoria Buongiorno Victoriei)

În data de 20 februarie 2015, a avut loc la Trattoria Buongiorno Victoriei o întâlnire de lucru a Asociației SEMRo. Foto: TAP (Album...

Sedinta de lucru SEMRo (2014.05.16, Carturesti Verona)

În data de 16 mai 2014, a avut loc la Café Verona o întâlnire de lucru a Asociației SEMRo. Foto: TAP (Album...

Follow-up: primul eveniment SEO Hot Seat din Romania (2014.06.12, Impact Hub Bucharest)

Asociatia SEMRo a lansat pe 12 iunie 2014, pentru prima data in Romania, un nou concept de eveniment: SEO Hot Seat. Companiile se inscriu la eveniment iar specialistii ofera live solutii on-page (optimizare site) si off-page (referinte externe – linkuri, partajare pe social media). Mai jos, imagini de la eveniment. TAP Desfasurarea evenimentului:  26 mai – 05 iunie 2014 – inscrierile la eveniment pentru cei care doresc auditul contului; Inscrie-te acum! – andreea.i@semro.ro (0722.558.695) – Andreea Ivanov.   26 mai – 10 iunie 2014 – inscrierile la eveniment pentru cei interesati de domeniul SEO, care...

Ediţia de primăvară a GPeC Summit s-a încheiat: 600+ participanţi au luat pulsul comerţului electronic în cele 3 zile de eveniment

Cel mai important eveniment de comerţ electronic din România, GPeC Summit Mai 2014, s-a desfăşurat în zilele de 26-27-28 Mai 2014, la Bucureşti, reunind peste 600 departicipanţi în cele 3 zile. Evenimentul a adus 45 de speakeri de top români şi internaţionali, 1 zi întreagă de Conferinţă, 12 Workshopuri, E-Commerce Expo, dar şi excelente oportunităţi de networking şi discuţii libere la GPeC Party. GPeC Summit este doar primul eveniment major din cadrul GPeC 2014.  Ziua de 26 Mai a fost dedicată Conferinţei care a constat în keynote speeches şi 5 panel-uri de dezbatere, subiectele dezbătute fiind axate pe optimizarea conversiilor,marketing online şi creşterea performanţelor magazinelor online. De asemenea, au fost prezentate cifre şi studii de piaţă, trend-uri de evoluţie, dar şi profilul celorcare cumpără de pe Internet. Chris Goward (CEO WiderFunnel) – invitatul special al GPeC Summit – şi-a încheiat prezentarea în ropote de aplauze după 45 de minute de speech despre testarea şioptimizarea website-urilor, iar sesiunea susţinută de Chris în ziua de 27 Mai a reunit aproape 200 de participanţi. De asemenea,...

Primul eveniment SEO Hot Seat din Romania: Companiile inscrise primesc audituri live de la cei mai buni specialisti. Inscrie-te acum!

Asociatia SEMRo lanseaza pe 12 iunie 2014, pentru prima data in Romania, un nou concept de eveniment: SEO Hot Seat. Companiile se inscriu la eveniment iar specialistii ofera live solutii on-page (optimizare site) si off-page (referinte externe – linkuri, partajare pe social media). Formatul evenimentului este de tip workshop. Astfel, pe parcursul a doua ore, specialistii vor audita conturile inscrise, oferind explicatii si sugestii despre cum strategiile SEO ajuta la cresterea vanzarilor. Cei care isi vor inscrie conturile vor primi informatii valoroase atat despre site-ul lor cat si despre...

Ne pregatim cu totii pentru GPeC

Ce se mai intampla in piata? 3 zile pline de workshop-uri, prezentari, studii de caz, audituri. Si toate pe tema mult dezbatuta a comertului online. Suntem reprezentati puternic la eveniment si ne mandrim cu asta: 3 dintre membrii nostri sunt speakeri (Marius Lazarescu, Ionut Munteanu, Cristian Ignat) al 4lea membru este blogger oficial. (Olivian Breda)   Grabeste-te si tu si inscrie-ti magazinul pana pe 23 mai!   Mai jos mai multe detalii despre agenda celor 3 zile GPeC: A/B Testing, Creative Display, E-mail Retargeting: doar cateva din beneficiile magazinelor participante...

Sedinta de lucru SEMRo (2014.04.14, Manuc Cafe)

În data de 14 aprilie 2014, a avut loc la Manuc Cafe o întâlnire de lucru a Asociației SEMRo. Foto: TAP (Album Facebook: <a href=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.835522696477782.1073741835.119149111448481″ >Sedinta de lucru SEMRo (2014.04.14, Manuc...

Follow-up: PPC Hot Seat Martie 2014 (Impact Hub Bucharest, 2014.03.28)

Asociația SEMRo te-a invitat la PPC Hot Seat, zona Unirii, Impact Hub Bucharest, etaj 2, sala Viena, pe 28 martie, intre 19.00 – 21.00. Mai jos, fotografii de la eveniment. TAP (link album Facebook – PPC Hot Seat Martie 2014 (Impact Hub Bucharest, 2014.03.28)) Care a fost procedura? Tu ne dai studiul de caz (acces read only la contul tau AdWords) si il discutam pe indelete la eveniment. Avem grija de bugetul tau, asa ca in loc sa platesti sute de euro pentru consultanta si audit, la acest eveniment...

Sedinta de lucru SEMRo (2014.03.18, Impact Hub Bucharest)

În data de 18 martie 2014, a avut loc la Impact Hub Bucharest o întâlnire de lucru a Asociației SEMRo. Foto:...