Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania

studiul-semro-center

20 de Euro Doar 10 Euro pana la 31 octombrie 2013!

Cu un simplu SMS* descarci studiul imediat!

descarca-studiul-mic

logo-03 este o asociatie de search engine marketing ce apara interesele comune ale specialistilor din domeniul marketingului online. Asociatia isi propune sa fie un “hub” specializat pentru resurse de SEM la nivel național, sa ofere credibilitate si un grad suplimentar de certificare profesionala freelancerilor si companiilor specializate din Romania si sa contribuie la dezvoltarea profesionala a membrilor sai.
logo-500x500-jpgEvenimentul Lumea SEO PPC este un eveniment marca SEMRo care presupune o serie de intalniri lunare pe teme din pay-per-click si optimizarea pentru motoarele de cautare. Evenimentul are ca scop partajarea de informatii si networking-ul. Gasesti calendarul intalnirilor din anul 2013 aici.
blog-icon-black-300Pe blog-ul SEMRo gasesti informatii despre intalnirile lunare si activitatile asociatiei, evenimentele de profil din Romania, precum si alte noutati din domeniul SEM.

Sedinta de lucru SEMRo (2015.02.20, Trattoria Buongiorno Victoriei)

Scris de la 22 februarie 2015 in SEMRo | Niciun comentariu

În data de 20 februarie 2015, a avut loc la Trattoria Buongiorno Victoriei o întâlnire de lucru a Asociației SEMRo. Foto: TAP (Album...

mai multe

Sedinta de lucru SEMRo (2014.05.16, Carturesti Verona)

Scris de la 22 iunie 2014 in SEMRo | Niciun comentariu

În data de 16 mai 2014, a avut loc la Café Verona o întâlnire de lucru a Asociației SEMRo. Foto: TAP (Album...

mai multe

Follow-up: primul eveniment SEO Hot Seat din Romania (2014.06.12, Impact Hub Bucharest)

Scris de la 13 iunie 2014 in SEMRo | Niciun comentariu

Asociatia SEMRo a lansat pe 12 iunie 2014, pentru prima data in Romania, un nou concept de eveniment: SEO Hot Seat. Companiile se inscriu la eveniment iar specialistii ofera live solutii on-page (optimizare site) si off-page (referinte externe – linkuri, partajare pe social media). Mai jos, imagini de la eveniment. TAP Desfasurarea evenimentului:  26 mai – 05 iunie 2014 – inscrierile la eveniment pentru cei care doresc auditul contului; Inscrie-te acum! – andreea.i@semro.ro (0722.558.695) – Andreea Ivanov.   26 mai – 10 iunie 2014 – inscrierile la eveniment pentru cei interesati de domeniul SEO, care doresc sa afle cat mai multe informatii utile pentru organizarea si monitorizarea unei campanii, tips & tricks pentru a ajunge in topul Google.ro Inscrie-te acum! – andreea.i@semro.ro (0722.558.695) – Andreea Ivanov. 12 iunie 2014, 19.00 – 21.00 – workshop SEO Hot Seat.  Locatie: The Hub, etaj 2, sala Viena, zona Unirii (Strada Halelor nr 5, vezi harta aici): Specialistii SEO Hot Seat: Radu Marcusu Are o experienta de peste 4 ani in crearea si implementarea strategiilor SEO si este interesat de descoperirea oportunitatilor care ar putea deschide noi directii in piata serviciilor de SEO. De 2 ani este coordonatorul echipei SEO din cadrul SEO monitor unde gestioneaza peste 80 de campanii simultan, printre care evomag.ro, elefant.ro, bestjobs.ro, arabesque.ro Vezi profil LinkedIn. Vezi clip video cu Radu. Andreea Moisa Este consultant SEO colaborator in cadrul agentiei Seo monitor. In ultimii 6 ani, Andreea a coordonat cu succes peste 600 de campanii SEO la nivel national si international, printre care: covera.ro, miniprix.ro, tinar.ro, provident.ro, noriel.ro, kkhotels.com, photomaton.fr, otto-office.fr Vezi profil LinkedIn. Vezi clip video cu Andreea. Daniel Ene In prezent este CMO & Co-Founder al Agile Media. Este pasionat de tot ce inseamna marketing online si SEO (keyword research, link building, competitive analysis, technical SEO, content, analytics). In opinia lui Daniel, SEO inseamna: rabdare, determinare, organizare, perseverenta si nu in ultimul rand, multa munca. Din dorinta de a schimba modul în care sunt promovate afacerile online, isi petrece timpul dezvoltand si implementand strategii de marketing online. Vezi profil LinkedIn. Vezi clip video cu Daniel. Cum a fost la editiile anterioare, pe tema PPC? PPC Hot Seat – editia 1. PPC Hot Seat – editia 2. Despre SEMRo: Asociatia SEMRo este un partener strategic ce apara interesele comune ale specialistilor de marketing online in motoare de cautare (SEO) si ale celor din marketingul online in regim “plata pe click” (PPC). Asociatia SEMRo aduna la un loc specialisti SEM din Romania: Today’s, Webdigital, 2Parale, SEOmonitor, Agile Media, Business Results, Creative Marketing. Prin intermediul SEO Hot Seat, Asociatia SEMRo continua seria proiectelor de educare a pietei de online marketing din...

mai multe